top of page
grafika2020.png

Govorniki

Miha Hafner

Miha Hafner je docent na Pravni fakulteti v Ljubljani in raziskovalec na Inštitutu za kriminologijo, ki se ukvarja s odkrivanjem novih povezav med pravom in nevroznanostjo ter pravom in psihologijo. V govoru Miha razmišlja o dilemah in novih perspektivah, ki jih prinaša združevanje teh treh področij.

Amir Alibabić

Amir Alibabić je politolog in paraplesalec na svetovnem nivoju, ki bo v svojem govoru spremenil, razjasnil vašo perspektivo na marsikaj.

Behare Rexhepi

Behare Rexhepi je študentka ekologije in biodiverzitete na Biotehniški fakulteti v Ljubljani in od leta 2015 aktivna jamarka v Društvu za raziskovanje jam Ljubljana. Je ena izmed petih jamark, ki so lani preživeli pet dni 1000 metrov pod zemljo in postavile svojevrsten rekord na svetovnem nivoju. Govorila bo o izzivih in potrebni pripravljenosti, ki jo taka odprava zahteva ter o tem, kaj jamarje žene raziskovati globine podzemlja.

Anja Cehnar

Anja Cehnar je študentka psihologije, ki je med študijem začela preučevati potenciale psihedelikov za zdravljenje duševnih motenj. Do kam seže njihova uporabnost in kaj jo omejuje? Govorila bo o dejstvih, dilemah in ovirah, ki jih prinaša “renesansa psihedelikov”.

Galerija

bottom of page